Analýza marketingové strategie společnosti RegioJet - Pavlíčková, Veronika; Volfová, Jitka, 1982-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá současnými marketingovými trendy v sektoru služeb na příkladu konkrétní firmy, jíž je společnost RegioJet, a.s., která provozuje osobní železniční dopravu. Je zajímavá především tím, že na české železnice přinesla konkurenci, která zde po dlouhá desetiletí zcela chyběla. Cílem této práce je analyzovat současnou marketingovou strategii této společnosti. K tomu budou využity jak teoretické poznatky z úvodních kapitol práce, tak i poznatky z následné praktické části skládající se ze SWOT analýzy a analýzy marketingového a komunikačního mixu. Na základě těchto poznatků pak práce marketingovou strategii společnosti hodnotí a předkládá možná zlepšení a doporučení pro tuto strategii.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses