Analýza povědomí studentů o assessment centrech - Černá, Martina (2012)
Cílem mé práce je analyzovat povědomí studentů o assessment centrech (AC). V teoretické části se věnuji vysvětlení pojmu AC a popisu jednotlivých technik. V rámci praktické části jsem rozeslala 2 dotazníky. První z nich vyplňovali studenti českých vysokých škol a mým cílem bylo zjistit, zda vědí, co pojem AC znamená a v čem spočívají hlavní úkoly. Druhý dotazník jsem rozeslala mezi absolventy JOSZEF programu, kteří se zúčastnili dvoudenního AC v Rakousku. V rámci tohoto dotazníku mě zajímaly především názory na konkrétní úkoly, které jsme plnili, a také celkový dojem z absolvovaného AC.