Analýza povědomí studentů o assessment centrech - Černá, Martina; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem mé práce je analyzovat povědomí studentů o assessment centrech (AC). V teoretické části se věnuji vysvětlení pojmu AC a popisu jednotlivých technik. V rámci praktické části jsem rozeslala 2 dotazníky. První z nich vyplňovali studenti českých vysokých škol a mým cílem bylo zjistit, zda vědí, co pojem AC znamená a v čem spočívají hlavní úkoly. Druhý dotazník jsem rozeslala mezi absolventy JOSZEF programu, kteří se zúčastnili dvoudenního AC v Rakousku. V rámci tohoto dotazníku mě zajímaly především názory na konkrétní úkoly, které jsme plnili, a také celkový dojem z absolvovaného AC.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses