Vplyv tradičnej ľudovej kultúry na cestovný ruch Slovenska - Sidimáková, Andrea; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca skúma vplyv tradičnej ľudovej kultúry na cestovný ruch Slovenska, konkrétne regiónov Liptov a Abov. Obsahuje taktiež etnologickú charakteristiku oboch regiónov a charakteristiku ich produktov tradičnej ľudovej kultúry. Práca sa ďalej venuje porovnaniu regiónov z hľadiska návštevnosti, analyzuje ich silné a slabé stránky a navrhuje možnosti zatraktívnenia oboch regiónov, ktoré vyplývajú z tejto analýzy.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses