Strukturální fondy EU se zaměřením na kraj Vysočina - Bártová, Adéla; Abrhám, Josef; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se ve své první části zabývá regionální politikou v Evropské unii, druhá část je zaměřena již na regionální politiku v České republice, třetí část se věnuje strukturální fondům v kraji Vysočina a poslední část práce představuje konkrétní projekt realizovaný s pomocí strukturálních fondů v kraji Vysočina.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses