Poutní cesty v okolí Prahy - Švejdová, Petra; Netková, Jarmila; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá křesťanskou poutní tradicí a náboženskou turistikou ve středních Čechách. Zaměřuje se na poutní cestu z Prahy do Hájku a z Prahy do Staré Boleslavi. Popisuje historii poutního místa, okolnosti vzniku poutní cesty, poutní tradici v minulosti a náboženský cestovní ruch v současnosti.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses