Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze - Chvátalová, Kristýna (2012)
Současným trendem je nabídka francouzské kuchyně v mnoha restauračních zařízeních za hranicemi Francie. Cílem bakalářské práce je představit francouzskou gastronomii a zjistit, jaká je situace na trhu francouzské gastronomie v Praze. Nejprve je uskutečněna analýza nabídky a poptávky se zaměřením na zařízení veřejného stravování. Následně jsou výsledky analýz porovnány a jsou uvedena doporučení pro daný trh.