Ochrana spotřebitele při poskytování služeb cestovními kancelářemi - Kučerová, Michaela; Valentová, Jana; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Ochrana spotřebitele je jedním z nejpalčivějších témat moderní konzumní doby. Jako taková má svá úskalí a její zabezpečení není jednoduché. Zejména pak v oblasti poskytování služeb, kdy spokojenost zákazníka se službou je často velmi subjektivní záležitostí. Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav ochrany spotřebitele při poskytování služeb cestovními kancelářemi v České republice. V první části práce jsou vymezeny teoretické pojmy, popsán vývoj v českých zemích a charakterizována současná situace a chystané změny. Praktická část práce se zaměřuje na analýzu uplatňování ochrany spotřebitele v praxi a na průzkum mezi cestovními kancelářemi a jejich klienty.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses