Příprava a zhodnocení vybrané akce kongresového cestovního ruchu - Trávníčková, Zuzana; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem práce je popsat přípravy konference Projektování a provoz povrchových úprav a následně ji zhodnotit z několika různých hledisek. Práce je rozdělena do 3 částí. V první části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti kongresového cestovního ruchu. Druhá část se zabývá přípravami vybrané konference. Ve třetí části je nejprve vytvořen profil účastníka, dále je zhodnocena celá konference. Následují náměty ze strany autorky na případná vylepšení v organizaci a přípravě. V neposlední řadě je i provedeno zhodnocení z pohledu přínosů konference cestovnímu ruchu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses