Specifika vietnamských podnikatelů v ČR - Doan, Jan (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na identifikaci specifik vietnamských podnikatelů v České republice. V úvodní části ve stručnosti přibližuji, čím se práce zabývá, popisuji jednotlivé kapitoly a cíl práce. Vlastní práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část definuje základní pojmy spojené s podnikáním, popisem osobnosti podnikatele a charakteristikou vietnamské komunity v ČR. V praktické části analyzuji informace získané z tištěných dotazníků, které jsem si zvolil za způsob sběru dat. V závěru se práce zabývá doporučením vietnamským podnikatelům, které bylo odvozeno z výsledků výzkumu a které by mohlo vést ke zlepšení jejich podnikání.