Analýza marketingového mixu společnosti ENRC Marketing AG - Kopecká, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal; Kincl, Tomáš, 1979- (2012)
Bakalářské práce popisuje marketingový mix společnosti ENRC Marketing AG. Zabývá se krátce historií marketingu i jeho obecnou úlohou v současnosti. Marketingový mix bude popsán jako jedna ze základních složek marketingového plánu. Práce analyzuje současný stav společnosti ENRC Marketing AG. V praktické části bude navržen konkrétní marketingový mix, který by měl zvýšit prodej hliníku.
Vedoucí práce: Michal Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketing; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; advertising; bachelor's theses