Význam doktora Paula Gacheta pro cestovní ruch Auvers-sur-Oise - Pouchová, Eliška; Netková, Jarmila; Lautnerová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tématem bakalářské práce je osobnost doktora Paula Gacheta a jeho význam pro cestovní ruch městečka Auvers-sur-Oise. První část pojednává o současném stavu cestovního ruchu Francie a regionu Île-de-France, ve kterém se městečko nachází. Druhá část se zaměřuje na francouzské umění 19. století, a to především na umění impresionismu ve spojitosti s doktorem Paulem Gachetem. Třetí část se soustředí na samotné městečko Auvers-sur-Oise, a to zejména na hlubší analýzu tamního cestovního ruchu. V závěru této části je rovněž zahrnuta analýza nabídky zájezdů českých cestovních agentur a kanceláří do Francie, Île-de-France a Auvers-sur-Oise.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses