Mapové aplikace - Biskupová, Magdaléna (2012)
Cílem práce je ukázat možnosti mapových technologií se zaměřením na produkty společností Google a Microsoft. Popíše možnosti mobilních zařízení a geolokačních služeb, 3D technologií a případně různých speciálních služeb.