Mapové aplikace - Biskupová, Magdaléna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Vlnas, Pavel (2012)
Cílem práce je ukázat možnosti mapových technologií se zaměřením na produkty společností Google a Microsoft. Popíše možnosti mobilních zařízení a geolokačních služeb, 3D technologií a případně různých speciálních služeb.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: mapy; Google; trojrozměrné zobrazování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; maps; Google; three-dimensional imaging; bachelor's theses