Kancelářský software - aplikace a výběr - Havlíček, Jakub (2012)
Tato práce je zaměřena na kancelářský software. Lze se s ním setkat téměř v každé oblasti lidského působení, kde je k dispozici počítač - v zaměstnání, výzkumu a vědě, školství i na veřejných místech, jako je například městská knihovna. Avšak ne každý ví, jak s konkrétním softwarem zacházet, jaké možnosti který z nich nabízí a zda je efektivně využíván.