Kancelářský software - aplikace a výběr - Havlíček, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jelínek, Jiří, 1966-; Jiroušek, Radim (2012)
Tato práce je zaměřena na kancelářský software. Lze se s ním setkat téměř v každé oblasti lidského působení, kde je k dispozici počítač - v zaměstnání, výzkumu a vědě, školství i na veřejných místech, jako je například městská knihovna. Avšak ne každý ví, jak s konkrétním softwarem zacházet, jaké možnosti který z nich nabízí a zda je efektivně využíván.
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: kancelářský software; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; office software; bachelor's theses