Zajištění zpětné vazby při řízení konzultantské společnosti - Heřman, Jiří; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Pešout, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se zabývá hodnocením zaměstnanců konzultantských společností a poskytováním zpětné vazby. Cílem práce je navrhnout časově nenáročnou metodu, která by umožňovala hodnotit zaměstnance a předávat jim zpětnou vazbu k jejich výkonu s ohledem na jejich rozvoj a zároveň průběžně sledovat plnění jejich rozvojových cílů. Dále pak aplikovat metodu v podmínkách konkrétní společnosti. Práce se dělí do tří částí. První část se věnuje sestavení teorie potřebné pro návrh vhodné metody hodnocení zaměstnanců konzultantských firem a dále se pak věnuje zpětné vazbě. Druhá část práce popisuje navržený proces hodnocení zaměstnanců spojený se zpětnou vazbou vhodný pro použití v konzultantských firmách, který vychází z poznatků sepsaných v teoretické části práce. Poslední část práce se zabývá aplikací navržené metody v praxi. Je zde popsán proces hodnocení zaměstnanců a zpětné vazby uzpůsobený podmínkám konkrétní firmy, návrh pilotního běhu, popis jeho průběhu a sestavení veškerých podkladů nutných pro zavedení metody ve společnosti.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses