Marketingová komunikace v prostorách železničních stanic - Janeba, Jan (2012)
Vymezení specifik marketingu dopravy a služeb.Analýza nástrojů marketingové komunikace společnosti České dráhy, a.s. v prostorách železničních stanic. Návrh možných zlepšení pro efektivní komunikaci