Marketingová komunikace v prostorách železničních stanic - Janeba, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Krejčí, Jiří (2012)
Vymezení specifik marketingu dopravy a služeb.Analýza nástrojů marketingové komunikace společnosti České dráhy, a.s. v prostorách železničních stanic. Návrh možných zlepšení pro efektivní komunikaci
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketingový výzkum; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing research; communication in marketing; master's theses