Procesní analýza ve společnosti AipSafe s.r.o. - Mikulová, Magdaléna; Říhová, Zora, 1948-; VEJMELKA, JIŘÍ; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou procesů a návrhy změn ve fungování reálného podniku AiP Safe, s.r.o. Společnost sídlí v Praze a předmětem její podnikatelské činnosti jsou dodávky softwarových řešení pro správu dokumentů. V teoretické části práce jsou shrnuty pojmy a přístupy spojené s procesním řízením organizace. Praktická část je pak rozdělena na analýzu současné situace ve firmě a analýzu samotných procesů, jejich popis, identifikaci a modely, druhou část tvoří návrhy na změny ve společnosti, které vyplynuly z provedené analýzy.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses