Analýza možností a využití IT v týmové práci na školních projektech - Navrátil, Karel; Střížová, Vlasta, 1946-; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce "Analýza možností a využití IT při týmové práci na školních projektech" se zabývá spoluprací studentů Vysoké školy ekonomické v Praze na školních projektech s využitím informačních technologií. Práce poskytuje základní teoretické poznatky o tvorbě, fungování a komunikaci v týmech se speciálním zřetelem na vznik školních týmů, na kterou navazuje specifikace informačních technologií pro podporu spolupráce. V praktické části je stěžejní dotazníkové šetření, které analyzuje celkový pohled studentů na týmovou spolupráci. Následuje aspekt vzniku týmů a jejich organizace. Poté analyzuje možnosti a využívání informačních technologií při spolupráci studentů. Na závěr jsou uvedena doporučení, vyplývající ze získaných informací pro tvorbu školních týmů a pro využívání informačních technologií při týmových projektech.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses