Přístupy pro tvorbu mobilního webu - Staněk, Martin; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se zabývá analýzou způsobů realizace webových stránek přizpůsobených pro výstup na mobilní zařízení. V úvodní kapitole jsou formulovány teoretické poznatky z oblasti mobilních zařízení spolu s přehledem současného stavu mobilního trhu. Dále jsou zkoumány různé metody tvorby webových stránek pro mobilní zařízení. Na základě výsledků analýzy je implementován prototyp webové stránky, na kterém jsou demonstrovány vybrané postupy.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses