Analýza strategie motivace podniku BUZULUK, a.s. - Kratochvílová, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce je zaměřená na problematiku motivace pracovníků v organizacích. Motivování pracovníků je velmi složitý a dlouhodobý proces, který vyplývá z cílů a potřeb podniku i jeho zaměstnanců. Tato práce se zabývá teoretickými přístupy k motivaci, kterými jsou Maslowova teorie potřeb, Herzbergův dvou-faktorový model, expektační teorie, teorie cíle a další. Přístupy k motivaci slouží k pochopení procesu motivace a pomáhají při sestavování strategie motivace. Pro vytvoření strategie motivace je nutné provést analýzu motivační struktury, buď pomocí kvalifikovaného odborníka, nebo pomocí dotazníkového šetření. Cílem bakalářské práce je analyzovat přístup k motivaci pracovníků v podniku BUZULUK, a.s. a na základě teoretických znalostí a výsledků motivační struktury zaměstnanců navrhnout koncepci nové strategii motivace podniku BUZULUK, a.s.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses