Úspěch firmy a jeho komponenty - Sokolova, Anna; Campbell, Jan, 1946-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na důležitost popř. významnost takových komponentů jako správná motivace, rozvoj a vzdělávání zaměstnanců pro úspěch firmy. Teoretická část obsahuje přístupy k motivaci zaměstnanců, její měřítka a principy a také cykly, funkce a plánování vzdělávání. Obsahem praktické - analytické části této práce je vymezení podstat, zásad a způsobů vzdělávání a motivování zaměstnanců, prozkoumání uplatňovaných technologií a zjišťování úrovně péče o zaměstnance na příkladu největší ruské ropné společnosti Gazprom. Praktická část obsahuje informace z oficiálních stránek společnosti a z osobního rozhovoru se zaměstnancem společnosti Gazprom a.s.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses