Personální marketing v bankovní organizaci - Doktorová, Lucie; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Předmětem mé bakalářské práce je zjistit, zda v současné rychle se vyvíjející době je možné využívat teoretických poznatků z oblasti personálního marketingu v praxi. K tomuto účelu jsem provedla analýzu činností útvaru personálního marketingu v oblasti vyhledávání a získávání nových zaměstnanců ve významné bankovní organizaci XY, a. s. v České republice. Pomocí komparativní metody a analýzy zkoumám, jak se na působení personálního marketingu dívá odborná literatura a jak funguje personální marketing v praxi. Z uvedené komparace a provedené analýzy vyplívá skutečnost, že personálním marketing bankovní organizace XY, a. s. ve svých činnostech uplatňuje stejné principy a postupy, které jsou popsány v odborných publikacích. Činnost personálního marketingu je zhodnocena pomocí SWOT analýzy a jsou navržena případná řešení nedostatků.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses