Analýza péče o zaměstnance v podniku - Hrabalová, Martina; Campbell, Jan, 1946-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Předmětem bakalářské práce je analýza péče o zaměstnance v podniku Teplárna Otrokovice a.s. První část je teoretická s využitím odborné literatury a její aplikace v praktické části. V úvodu praktické části jsem se zaměřila na srovnání péče o zaměstnance v Teplárně Otrokovice s péčí o zaměstnance u společnosti Tomáše Bati. Tuto společnost jsem vybrala vzhledem k regionální specifice. Analýza je vypracována na základě kolektivní smlouvy, organizačních směrnic, osobní návštěvy a rozhovorů se zaměstnanci. Zaměřuje se na oblasti pracovních podmínek, rozvoje a vzdělávání, motivaci a odměňování, služby péče na pracovišti a pracovnělékařských služeb. Závěrečná část shrnuje výsledky analýzy na bázi kritického myšlení s návrhem řešení zjištěných nesouladů mezi zájmy zaměstnanců a zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses