Analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti US Steel, s.r.o. - Lesňák, Martin (2012)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou systému rozvoja a vzdelávania zamestnancov. Obsahovo je práca členená do dvoch celkov: teoretickej a praktickej časti. V teoretickej časti práca ponúka komplexný pohľad na prístupy k pomenovaniu a rozvíjaniu ľudského faktoru. Cieľom práce je analyzovať systém rozvoja a vzdelávania v spoločnosti U.S.Steel, s.r.o., odhaliť jeho slabé stránky a navrhnúť racionálizáciu a optimálizáciu systému. Analýza má kvalitatívnu a kvantitatívnu zložku. Získavanie podkladov k analýze bolo realizované rozhovormi so zamestnancami a štúdiom podnikových dokumentov. Výsledky analýzy sú interpretované autorom v poslednej kapitole a k ním sú uvádzané návrhy, ktoré autor odporúča aplikovať do systému rozvoja a vzdelávania v spoločnosti USSK.