Zaměstnanecké výhody v organizaci - Maňurová, Marcela; Campbell, Jan, 1946-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zabývá zaměstnaneckými výhodami jako nejvýznamnějším motivačním prvkem působícím na spokojenost a stabilitu zaměstnanců. Prostřednictvím analýzy systému zaměstnaneckých výhod v konkrétní společnosti je poukázáno, jaký význam má zapojení zaměstnanců do motivační funkce organizace. V teoretické části je podán ucelený pohled na oblast zaměstnaneckých výhod, který spatřuji za nezbytný ke zvládnutí dané problematiky. Jejím obsahem je zejména definice, význam, členění a daňové hledisko zaměstnaneckých výhod. V praktické části se zaměřuji na provedení analýzy systému zaměstnaneckých výhod konkrétní společnosti a zjištění, zdali jsou zaměstnanci s poskytovanou nabídkou výhod spokojeni. K dosažení tohoto cíle jsem zvolila metodu dotazníkového šetření, kterou jsem doplnila o reference, vlastní zkušenosti a teoretická východiska, na základě kterých budou navržena doporučení pro případná vylepšení.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses