Systémy odměňování v ČR, analýza vybraných částí na příkladu konkrétní společnosti - Knoblochová, Petra (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou systému odměňování se zaměřením na pracovní motivaci zaměstnanců. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti řízení lidských zdrojů, motivace a systému odměňování. V praktické části je proveden kvantitativní výzkum. Dle modelu celkové odměny jsem zanalyzovala současný systém odměňování uplatňovaný ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Hlavním cílem práce bude zjištění, jaké postavení zaujímá ŠKODA AUTO a.s. v oblasti mezd a poskytování zaměstnaneckých benefitů v porovnání s průměrem ČR.