Systémy odměňování v ČR, analýza vybraných částí na příkladu konkrétní společnosti - Knoblochová, Petra; Campbell, Jan, 1946-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou systému odměňování se zaměřením na pracovní motivaci zaměstnanců. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti řízení lidských zdrojů, motivace a systému odměňování. V praktické části je proveden kvantitativní výzkum. Dle modelu celkové odměny jsem zanalyzovala současný systém odměňování uplatňovaný ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Hlavním cílem práce bude zjištění, jaké postavení zaujímá ŠKODA AUTO a.s. v oblasti mezd a poskytování zaměstnaneckých benefitů v porovnání s průměrem ČR.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses