Děti a reklama a její vliv na spotřebitelské chování - Hanovská, Zuzana; Ryšavá, Monika; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá reklamou a jejím vlivem na děti ve věku od 7 do 10 let. Hlavním cílem je zjistit, jak děti vnímají televizní reklamu. Teoretická část se zabývá rozdělením marketingové komunikace, jelikož jednou z jejích součástí je již zmiňovaná reklama. Další kapitola je věnována samotné reklamě, její historii, typům reklamních médií a zákonům, které děti před reklamou chrání. V druhé části je práce směřována k dotazníkovému šetření, který zkoumá, zda děti vůbec rozumí pojmu reklama, zda jsou reklamou ovlivněni a jestli děti reklamám důvěřují.
Vedoucí práce: Monika Ryšavá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses