Analýza systému hodnocení a odměňování pracovníků ve výrobním podniku Olis, s.r.o. - Andriianova, Anastasiia (2012)
Při zpracování své bakalářské práce jsem se zaměřila na analýzu systému hodnocení a odměňování pracovníku podle kategorii ve výrobním podniku s.r.o. Olis, který se nachází na Ukrajině. Při analýze jsem zjistila, že systém personálního řízení v tomto podniku je zastaralý a neúčinný a snažila jsem se navrhnout nějaké postupy a metody pro zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické časti jsem používala české a ukrajinské učebnice, ukrajinskou legislativu a časopisy, které souvisí s personálním řízením. Pro praktickou část jsem měla k dispozici interní materiály podniku a informace od pracovníků.