Analýza systému hodnocení a odměňování pracovníků ve výrobním podniku Olis, s.r.o. - Andriianova, Anastasiia; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Při zpracování své bakalářské práce jsem se zaměřila na analýzu systému hodnocení a odměňování pracovníku podle kategorii ve výrobním podniku s.r.o. Olis, který se nachází na Ukrajině. Při analýze jsem zjistila, že systém personálního řízení v tomto podniku je zastaralý a neúčinný a snažila jsem se navrhnout nějaké postupy a metody pro zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické časti jsem používala české a ukrajinské učebnice, ukrajinskou legislativu a časopisy, které souvisí s personálním řízením. Pro praktickou část jsem měla k dispozici interní materiály podniku a informace od pracovníků.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses