Moderní metody získávání a výběru zaměstnanců - Janoušek, Adam (2012)
Moderní metody získávání a výběru zaměstnanců, o kterých se zmiňuji v této práci, se rozšiřují teprve v posledních letech. V této práci charakterizuji zejména metody využívající moderní technologie (počítače, internet), jako je využívání webových stránek, portálů práce, sociálních sítí a specializovaného software k získávání a výběru zaměstnanců. Jedná se o oblast řízení lidských zdrojů, která - ačkoli získává stále větší popularitu - není doposud ve většině dostupných knih zabývajících se tímto oborem pořádně zpracována. Po dohodě s vedoucím práce zde neodděluji teoretickou a aplikační část - ke každé teoretické části zde přidávám svůj výzkum, hodnocení či praktické využití dané metody.