Moderní metody získávání a výběru zaměstnanců - Janoušek, Adam; Němec, Otakar; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Moderní metody získávání a výběru zaměstnanců, o kterých se zmiňuji v této práci, se rozšiřují teprve v posledních letech. V této práci charakterizuji zejména metody využívající moderní technologie (počítače, internet), jako je využívání webových stránek, portálů práce, sociálních sítí a specializovaného software k získávání a výběru zaměstnanců. Jedná se o oblast řízení lidských zdrojů, která - ačkoli získává stále větší popularitu - není doposud ve většině dostupných knih zabývajících se tímto oborem pořádně zpracována. Po dohodě s vedoucím práce zde neodděluji teoretickou a aplikační část - ke každé teoretické části zde přidávám svůj výzkum, hodnocení či praktické využití dané metody.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses