Analýza trhu finančního poradenství - Cmunt, Eduard (2012)
Bakalářská práce se zabývá trhem finančního poradenství v ČR. Po úvodu je popsána práce finančního poradce, její výhody pro klienta a možné nástrahy. V druhé části se věnuji komparaci práce jednotlivých finančně poradenských skupin a přeložených finančních plánů.