Analýza trhu finančního poradenství - Cmunt, Eduard; Chylíková, Hana, 1953-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá trhem finančního poradenství v ČR. Po úvodu je popsána práce finančního poradce, její výhody pro klienta a možné nástrahy. V druhé části se věnuji komparaci práce jednotlivých finančně poradenských skupin a přeložených finančních plánů.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses