Zadejte název práceAnalýza zaměstnaneckcý výhod z hlediska rozdílu v uplatňování ve veřejné sféře a soukromém sektoru - Cvrčková, Kateřina (2012)
Cílem bakalářské práce je analyzovat rozdílné poskytování zaměstnaneckých výhod ve veřejné sféře a soukromém sektoru v České republice, pomocí elektronického dotazníkového šetření. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části se věnuji zásadním specifikacím, pojetím a legislativním omezením zaměstnaneckých výhod. V praktické části vyhodnocuji dotazníkový průzkum, kde také výsledky porovnám s teoretickými poznatky.