Zadejte název práceAnalýza zaměstnaneckcý výhod z hlediska rozdílu v uplatňování ve veřejné sféře a soukromém sektoru - Cvrčková, Kateřina; Kleibl, Jiří; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem bakalářské práce je analyzovat rozdílné poskytování zaměstnaneckých výhod ve veřejné sféře a soukromém sektoru v České republice, pomocí elektronického dotazníkového šetření. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části se věnuji zásadním specifikacím, pojetím a legislativním omezením zaměstnaneckých výhod. V praktické části vyhodnocuji dotazníkový průzkum, kde také výsledky porovnám s teoretickými poznatky.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses