Analýza vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané IT společnosti - Vrtiška, Pavel; Němec, Otakar; Čásenská, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je analyzovat možnosti vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v zaměstnaneckých organizacích a zhodnotit na základě těchto poznatků nastavený vzdělávací a rozvojový systém ve vybrané společnosti. První, teoretická část popisuje možnosti vzdělávacího a rozvojového systému v zaměstnaneckých organizacích a jeho jednotlivé fáze od analýzy vzdělávacích potřeb a plánování kurzů a programů, až po jejich vyhodnocení. Zároveň jsou v této části práce představeny dnes nejčastěji používané metody vzdělávání a rozvoje. Druhá, praktická část popisuje konkrétní vzdělávací a rozvojový systém ve vybrané společnosti. Postupně v ní jsou představeny jednotlivé fáze vzdělávání, systém plánování rozvoje pro jednotlivé zaměstnance a subjekty, které mají vzdělávání a rozvoj na starosti. V závěrečné části práce je tento systém komplexně zhodnocen a porovnán s teoretickými poznatky uvedenými v prvé části práce.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses