Vývoj aplikací pro mobilní operační systém Android a jejich monetizace - Šesták, Jan (2012)
Cílem práce je uvést v širších souvislostech platformu Android, její historii, vývoj a srovnání s konkurencí na současném trhu. Na ukázkové aplikaci představím principy vývoje pro operační systém Android včetně vytvoření ukázkové aplikace. V dalších částech se budu věnovat zmapování modelů monetizace, která doplním o reálná data aplikací českých a zahraničních vývojářů.