Vývoj aplikací pro mobilní operační systém Android a jejich monetizace - Šesták, Jan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem práce je uvést v širších souvislostech platformu Android, její historii, vývoj a srovnání s konkurencí na současném trhu. Na ukázkové aplikaci představím principy vývoje pro operační systém Android včetně vytvoření ukázkové aplikace. V dalších částech se budu věnovat zmapování modelů monetizace, která doplním o reálná data aplikací českých a zahraničních vývojářů.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses