Návrh postupu odhalování podvodného chování - Hawlová, Kateřina; Molnár, Zdeněk, 1939-; Nečas, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Hlavním tématem diplomové práce je problematika Fraud managementu -- odhalování podvodného chování. V první části práce je zmapována současná situace na trhu v oblasti financí, telekomunikací a zdravotnictví. Následuje přehled metod využívaných pro dobývání znalostí z databází, které s odhalováním podvodného nebo nestandardního chování úzce souvisí. Součástí práce je návrh postupu odhalování nestandardního nebo podvodného chování v oblasti procurementu. Je zde představen celý cyklus procesu nasazení a použití nástroje, od získání dat, identifikace podezřelých případů po výstupy z analýz, návrhu doporučení a závěry.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses