Analýza rozvoje hipoturistiky v regionu Českolipsko a Jizerské hory - Krykorková, Petra; Vaško, Martin; Hornova, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem diplomové práce je analýza současného stavu hipoturistiky v Libereckém kraji se zaměřením na regiony Českolipska a Jizerských hor. Vedlejšími cíli jsou shrnutí teoretických poznatků o hipoturistice jako formě cestovního ruchu; monitoring činnosti sdružení Jezdecké stezky Libereckého kraje; analýza Libereckého kraje s ohledem na hipoturistiku; analýza nabídky služeb spojených s hipoturistikou a analýza poptávky po těchto službách. Diplomová práce by měla posloužit jak zájemcům o hipoturistiku, tak provozovatelům hipoturistických zařízení. Měla by zdůraznit poslání koní a náročnost jejich chovu, charakteristiku Libereckého kraje, mapovat současný stav jezdeckých stezek, monitorovat nabízené služby a poptávku po nich a porovnat situaci s ostatními kraji a příkladem ze zahraničí.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses