Analýza systému zpracování komunálního odpadu v konkrétním městě - Bielová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Černá, Anna, 1954-; Přibyl, Vladimír (2012)
Bakalářská práce vymezuje základní termíny odpadového hospodářství a zaměřuje se na sběr a svoz komunálního odpadu, včetně možných způsobů optimalizace sběru a svozu odpadů. Dále popisuje sběr a svoz komunálních odpadů v konkrétním městě a mimo jiné zkoumá prostřednictvím metody obchodního cestujícího, zda má odpadní společnost optimalizované svozové trasy.
Vedoucí práce: Anna Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: odpadové hospodářství; optimalizační modely; sběr odpadu; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; waste management; optimization models; waste collection; bachelor's theses