Stratégia vstupu firmy na trh - Koreňová, Hana; Turnerová, Lenka, 1957-; Prídavok, Mojmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Spoločnosť E-zone Technologies je slovenská firma zaoberajúca sa vývojom internetových aplikácií, ktorá sa rozhodla na základe predošlého vývoja rozšíriť svoje podnikanie do Českej republiky. Cieľom diplomovej práce bolo vytvorenie vhodnej stratégie vstupu firmy E-zone Technologies na český trh. Pre dosiahnutie cieľa bola vypracovaná PEST analýza, analýza mikro prostredia a SWOT analýza, ktoré odhalili príležitosti a ohrozenia trhu. Na základe zistení z analýz bola navrhnutá vhodná marketingová stratégia vrátane celkového marketingového mixu a komunikačných prostriedkov.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses