Analýza intranetu společnosti Sprinx Systems, a.s. a návrhy na jeho zlepšení. - Perná, Lucie; Střížová, Vlasta, 1946-; Čáp, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se věnuje provedení rešerše problematiky intranetů a analýzy současného stavu podnikového intranetu společnosti Sprinx Systems, a.s. Intranet může být stejně užitečný pro malou i velkou společnost. Dobře fungující intranet uchovává know-how společnosti a pomáhá jeho uživatelům při práci. První část diplomové práce je zaměřena na rešerši problematiky intranetů, která obsahuje např. historický vývoj intranetů, základní funkce intranetu, tvorbu plánu intranetu, plánování obsahu intranetu atd. Druhá část diplomové práce je zaměřena na analýzu současného intranetu, která byla provedena pomocí vlastních zkušeností, strukturovaných rozhovorů s vedoucími pracovníky a dotazníkového šetření, vyhodnocení výsledků a doporučení návrhů na zlepšení pro intranet společnosti do budoucna.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses