Redakční webové systémy - Šťastný, Jan (2012)
Práce se pokouší zmapovat historii internetu až do doby, kdy se setkáváme s redakčními webovými systémy. Pomocí několika jednoduchých kritérií jsou pak redakční webové systémy na základě vlastních zkušeností s nimi porovnány. V práci je také popsán detailně redakční systém Wordpress a na základě tohoto popisu je provedena jeho praktická instalace. Cílem práce je vytvořit funkční webovou prezentaci základní školy a popsat kroky, které k tomu vedou.