Redakční webové systémy - Šťastný, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Novotný, Lukáš (2012)
Práce se pokouší zmapovat historii internetu až do doby, kdy se setkáváme s redakčními webovými systémy. Pomocí několika jednoduchých kritérií jsou pak redakční webové systémy na základě vlastních zkušeností s nimi porovnány. V práci je také popsán detailně redakční systém Wordpress a na základě tohoto popisu je provedena jeho praktická instalace. Cílem práce je vytvořit funkční webovou prezentaci základní školy a popsat kroky, které k tomu vedou.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: internet; webdesign; WordPress (software); systémy pro správu obsahu; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; web design; WordPress (software); content management systems; bachelor's theses