Analýza a řešení systému pro monitoring ISIR a vybraných registrů ARES - Faltis, Jan; Pour, Jan; Poludvorná, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou požadavků, návrhem a implementací Systému pro monitoring insolvenčního rejstříku a obchodního rejstříku ze systému administrativního registru ekonomických subjektů. Systém je navržen tak, aby bylo možné přidávat následně podle poptávky další zdroje pro monitoring. Práce definuje vlastní metodiku pro tvorbu Systému pro malou Společnost s důrazem na pochopitelnost navrženého řešení zákazníkem. V práci nejprve vždy analyzuji požadavky na Systém, následně formuluji několik modelů vždy s nižší úrovní abstrakce a na základě těchto modelů vytvořím implementaci Systému pomocí několika funkčních přírůstků.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses